fbpx

Rólam

Közel 6 éve tervezgetem, hogy hivatalossá teszem a virtuális marketingeskedésem, de valahogy mindig volt fontosabb feladat, egy-egy új munka, amelyben annyira jól éreztem magam, hogy a saját brand gondolata valahogy legalulra csúszott.

Az utóbbi néhány hétben azonban megálmodtam a saját arculatom néhány részletét, és mivel az álmaim mindig jó irányba vittek, nem hagyhatom megvalósítatlanul.
De ki vagyok én?

Haris Mária vagyok, a marketing és kommunikáció bolondja, a szövegírás szerelmese, a Te virtuális marketingszakértőd, aki alig várja, hogy megtudja, vajon Neked miben segíthet.

Nem szedném pontokba, de fontosnak tartom, hogy a szakmai háttérről is szó essen.
2008-ban a Corvinuson végeztem kommunikáció szakon.
2018-ban az Online Marketing Akadémia Online marketing menedzseri képzését, majd
2019-ben a Design Akadémia Digitális Grafika tanfolyamát végeztem el, jelenleg pedig folyamatban van egy webdesign tanfolyam elvégzése is az OWT csapatának kiváló tolmácsolásában.

Ezek a végzettségek azonban csupán az alapjait képezik annak a tanulási folyamatnak, amibe beleugrottam, mikor ezt a szakmát választottam.
Dolgoztam főállásban multinál (8 évet), KKV-nál (4 évet) és már 6 éve szabadúszóként is segítem a cégek munkáját. Minden egyes feladat – amivel akár alkalmazottként, akár szabadúszóként találkoztam – lehetőséget adott a fejlődésre, tanulásra, és arra ösztönzött, hogy keressem a kihívásokat.

Írtam sok-sok cikket, blogposztot, Facebook bejegyzések tömkelegét, reklámszöveget is jónéhányat. Készítettem marketing stratégiákat (online és offline is). Szerveztem sok-sok jobbnál-jobb csapatépítőt, vevőtalálkozót és más rendezvényt is. Lehetőségem volt stúdióban reklámot készíteni, együtt dolgozni híres színészekkel, zenészekkel – beleszólni a vágásokba, effektekbe. Briefeltem is, sokat, de a brief megírásánál sokkal jobban szeretem végrehajtani a benne foglaltakat, részese lenni a kreatív alkotásnak.

Szeretem a szakmám, és szeretem, ha az ügyfelek/a munkaadóim elégedettek a munkámmal.

Lássuk, hogy miben tudok Neked segíteni:

  • Egy-egy teljes marketing-projekt és/vagy rendezvény menedzselésében
  • Stratégiában, irányok meghatározásában
  • Arculatépítésben (vizuálisan is)
  • Social media oldalak kezelésében
  • Google és Facebook hirdetéskezelésben
  • Blogcikkek, PR cikkek elkészítésében
  • Szórólapok, plakátok nyomdai előkészítésében
  • Weboldal szövegezésében (kulcsszókutatással)

Már tudod miben van szükséged segítségre?

Írj egy üzenetet az elképzeléseidről, felmerült kérdéseidről! Leveledre 24 órán belül válaszolok!

10 éve a szenvedélyem

Miért gondolom, hogy tudok neked segíteni? Mert voltam már marketing asszisztens, menedzser és vezető is, dolgoztam kereskedelmi cégnél és telekommunikációsnál is. Tudom, milyen működési különbségek vannak egy multinacionális cég, egy KKV és egy startup között, és mivel mindhárom kategóriában volt szerencsém sikereket elérni, tudom, hogy az eredeti, kreatív tartalom milyen csodákra képes!

Dolgozzunk együtt, ha szakmai munkára, és nem favágásra van szükséged!

 

“Ha egy csupaszív, kreatív, rutinos és tapasztalt segítséget keresel, aki leveszi a válladról a napi marketingfeladatok terhét, mindezt ráadásul úgy, hogy olyasmit is megold, amire nem is gondoltál, akkor Maya a te embered!”

Molnár-Keresztényi Brigitta

Degeszpocak

“Fantasztikus volt látni, ahogy dolgozik és minden apró részletet a helyére tesz. Megváltoztatta a látásmódomat a weboldalam tartalmát illetően. Szerintem mindenkinek szüksége van egy profi szövegíróra és marketing szakemberre, akit komolyan érdekel a saját vállalkozásának megítélése. Immáron tapasztalatból mondom, Mária a legjobbak között van.
Szívből ajánlom mindenkinek!”

Kiss Péter

Cégvezető

Haris Máriát már több, mint 10 éve ismerem magánemberként és tapasztalt reklám- és marketing kollegaként. Méltán mondhatom, hogy nála lelkiismeretesebb szakmabelivel, elhivatott marketing szakértővel és kreatív menedzserrel még nem találkoztam, annak ellenére, hogy én is a reklámszakmában dolgozom több, mint 12 éve. Elhivatottsága és tudása minden cégnek csak a segítségére lehet. Véleményem szerint nincs olyan feladat, amit ne tudna megoldani tapasztalatával, rátermettségével és gondolkodásmódjával, nincs olyan piaci, marketing vagy üzleti kihívás, amit meg ne tudna válaszolni és az adott cég marketing politikájával magát a céget és a bevételt előre ne tudná lendíteni a kívánt szintre, a célok eléréséhez. Kétségkívül ő a legjobb választás!

Gémesi Julianna

Saatchi & Saatchi Budapest